Concealer| All about

Camouflage cream Catrice

Tegenwoordig zijn er zo veel soorten concealer dat je niet meer weet wat te kopen. In een nieuwe All About vertel ik je alles wat je moet weten over concealers. Van hoe je ze moet aanbrengen tot de soorten die er zijn.

Wanneer breng je concealer aan?

Hier is nog steeds veel discussie rond. Ik breng mijn concealer aan na mijn BB-cream. Sommige vinden het leuker om hun concealer aan te brengen voor de foundation. Als je gekleurde concealer gebruikt, kan je deze best wel voor je foundation aanbrengen. Dan kan de foundation de kleur bedekken.

 

Concealer voor onder je ogen

Concealer

Nadat je je huid gewassen en gehydrateerd hebt kan je huidkleurige concealer aanbrengen. Zoek je een concealer voor onder je ogen? Dan kan je best een concealer gebruiken die vrij lopend en dun is van substantie. De huid onder je oog is dun en rimpelt vaak, een dikke concealer zie je dus meteen zitten. Sommige kiezen vaak voor een lichtere tint onder de ogen. Je concealer wordt dan een soort van higlighter en je lijkt meteen een stuk minder moe.

 

Concealer voor op je huid

Camouflage cream Catrice

Als je een concealer voor de andere plekken op je gezicht zoekt, kan je best een dikke crèmige concealer zoeken. Dit verbergt de plekjes extra goed en blijft langer zitten. Hier kan je best je gewone huidskleuren nemen.

 

Concealer om rode plekjes te verbergen

Een roze, zalmroze of oranje- achtige camoufleert donkere kringen onder je ogen. Een groene concealer kan je gebruiken om roodheden te camoufleren zoals bijvoorbeeld een puistje. De kleuren van de concealers neutraliseren als het ware de rode kleuren (acne) of blauwe (donkere kringen onder ogen) van je gezicht. Breng deze wel aan voor je foundation. Zo kan je foundation de kleuren onzichtbaar maken.

 

Q: kan jij zonder concealer?

SHARE:

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.