Kiss me Ken Catrice | Illuminating Blush

Kiss me Ken Catrice

Ik ben echt helemaal niets zonder mijn blush. Dàn ben ik pas echt een bleekscheet (haha). Anyway, Catrice brengt zijn Illuminating blushes terug in haar gamma! Ik testte deze ‘030 Kiss me Ken’, uit de illuminating blush lijn.

Kiss me Ken

Kiss me Ken Catrice

Kiss me Kenn is de laatste in de serie van Illuminating Blush van Catrice. Je hebt ook nog de 010 I Am Nuts About You (een meer aardkleurige blush) en de 020 Coral Me Maybe (een koraalkleurige blush). De blushes hebben een standaard ronde vorm maar met een super mooi patroon van fijne lijntjes.

 

Kiss me Ken Catrice

Kiss me Ken Catrice

Kiss me Ken heeft een fuschia kleur in lichte en donkere tonen. Ook bespeur ik hier een goude glitter in, jeej! Uit ervaring weet ik dat een zilvere glitter mijn gezicht enkel maar koeler en killer maakt. Een goude glitter is dus altijd welkom. Benieuwd hoe die gaat uitpakken op die lichte huidskleur van mijn. Want dit is de meest harde blush (qua kleur) van ze alle drie.

 

Kiss me Ken Catrice

Mijn huid zonder een blush.

 

Kiss me Ken Catrice

En met de blush Kiss me Ken erop. Zeker niet verkeerd. Het geeft een mooie subtiele tint, en is zeker niet zo sterk van kleur als hij lijkt. De goude glitter is wel vrij subtiel, maar die hoeft er voor mij ook niet echt uit te steken. Een ideale blush voor de zomer als je het mij vraagt!

 

Conclusie

Ik ben erg enthousiast over deze blush. Een subtiele kleur en een subtiele glans. Ideaal voor een zomerse dag, want less is more! Ik zou zeker nog ééntje uit deze lijn durven aanschaffen. Wat denken jullie?

Kiss me Ken is te koop voor €3,99

SHARE:

2 Responses

  1. Cynthooaa 18 juli 2015 / 22:40

    Het is inderdaad een mooie blush.. goddamn, die verpakking alleen al en dan de intensiviteit ervan.. WAUWIE! That looks damn fierce. Ook op je wangen, zo natuurlijk, maar ook mooi hoe de glitter zich op de achtergrond houdt en geen discobal van je maakt! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.