Mijn beste producten

Purefect skin Biotherm

Je kent het wel. Ook al probeer je duizend varianten van een product, er is volgens jou maar één de beste. Ik heb dat ook. Er zijn een paar producten die ik al jaaaaaaren gebruik. Ik ben er dan ook echt van overtuigd dat ze voor mij het beste werken. Ik laat jullie mijn all-time favorites zien.

 Biotherm Purefect skin

Purefect skin Biotherm

Dit product gebruik ik volgens mij al het langst. Het is een gezichtswasgel van Biotherm. Ik heb een vrij moeilijke huid en met dit product blijft mijn huid mooi in evenwicht. Ik heb het gevoel dat bij elk ander product dat ik probeer, mijn huid slecht reageert. Dus als jij nog steeds geen goed reiniger hebt gevonden, ik raad jou deze zeker aan!

 

Essence Pure skin Compact Powder

Essence Pure Skin poeder

Op vlak van poeder ben ik iets minder kieskeurig. Maar deze van Essence blijft me wel bevallen. Hij is super handig in gebruik en blijft goed zitten. Ik gebruik hem heel graag.

 

Garnier Micellair reinigingswater

Micellair reinigingswater Garnier

Vroeger gebruikte ik een crèmige reiniger. Maar dat was toch niet echt mijn ding. Toen ik uiteindeijk bij deze ontschminker van Garnier terecht kwam, snapte ik niet waarom ik dit nooit eerder had gekocht. Hij is lekker fris en verwijdert alles perfect. En de fles is redelijk groot van formaat, dus je kan er lang mee verder.

 

Catrice Lashes to Kill Mascara

Catrice Lashes to kill ultra black

Catrice Lashes to kill ultra black

Ik ben enorm gevoelig aan reclames voor mascara. Als mijn mascara op is, koop ik steeds een nieuwe (want misschien is die beter). Maar gek genoeg blijf ik terug vallen op deze super budget van Catrice. Hij spreidt mijn wimpers mooi, brengt geen te dikke laag aan en bevat geen klontertjes.

The Body Shop Tea Trea Flawless BB cream

Tea Tree BB crème The Body Shop

Van het moment dat deze BB cream van The Body Shop uitkwam ging ik hem halen. En ik heb nog niets anders gebruikt sinds toen. Voor mensen met een vette huid raad ik deze enorm aan. Hij dekt goed en heeft geen super matte finish (wat je vaak bij producten voor vette huid hebt). Ik vind dat het er nog altijd wel wat natuurlijk uit moet zien.

 

Catrice Camouflage Cream

Catrice Camouflage cream

Deze concealer gebruik ik ook echt al lang. Dit is een crèmige concealer van Catrice. Ik gebruik hem voor oneffenheden op mijn gezicht. Niet voor onder mijn ogen want daar is de textuur te dik voor. Maar voor je gezicht is hij perfect. Hij bedekt heel mooi en blijft lang zitten.

Gosh oogschaduwpalette 03 Plum

Gosh 03 Plum

Gosh 03 Plum

Gosh 03 Plum

Als ik geen idee heb wat ik op mijn oogleden moet aanbrengen, grijp ik automatisch naar dit palette. Ik vind de kleuren zo mooi en veelzijdig. En het pigment is ook nog eens super. Zeker een aanrader!

 Q: herken jij enkele producten?

SHARE:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.