mijn ‘Summer essentials’

DSC_0676-(2)

Ik ga niet te hard roepen dat de zomer bijna voorbij is want straks gaat het regenen. Maar even serieus, het loopt wel stilletjesaan op zijn einde en ik heb er alleszins al van genoten. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de inhoud van mijn tas is heel verschillend in de zomer dan in de winter. Ik heb al enorm genoten van een aantal spulletjes, en die wil ik graag met jullie delen!

Bodysplash van I Love…

DSC_0678-(2)

Een zomer is geen zomer zonder een bodysplash. Een bodysplash is een soort héél licht parfum. Het is voornamelijk water met een lekker geurtje aan. Het is lekker verfrissend en je ruikt ook weer voor even lekker fris. Deze bodysplash van I Love ruikt super héérlijk. Lekker fruitig maar niet te zoet, perfect voor tijdens een warme zomer.

 

DSC_0679-(2)

Het is geen geheimpje dat ik een vrij witte huid heb. Ik kan dus eigenlijk helemaal niet goed tegen de zon. Het gebeurt dan wel eens vaker dat ik verbrand in de zon. Maar met een goede aftersun kan ik er weer tegen. Deze van garnier is echt mijn all time favorite, hij werkt super verzorgend en ruikt heerlijk. Bovendien is deze een spray wat ik duizend keren handiger vind.

 

DSC_0680-(2)

Standaard in mijn zomertas zit een goede lippenbalsem en een desinfecteergel voor je handen. Als het lekker warm is, drogen je lippen sneller uit. De lippenbalsems van Greenland vind ik over het algemeen super. Ze hydrateren je lippen en zijn gewoon lekker natuurlijk. Ook de geur van deze grapefruit is subtiel maar héérlijk. Op vakantie is een desinfecteergel onmisbaar, je weet maar nooit wanneer je langs de kant van de autostrade naar het toilet moet (en er een smerig toilet is, je weet wel). Deze handgels van de The Body Shop vind ik heel erg fijn. Valt het op dat ik van granaatappelgeur hou?

 

DSC_0682-(2)

Jongens, dit boek moéten jullie lezen. Ik nam het snel mee voor ik op vakantie ging en heb het bijna letterlijk verslonden. Wat een goed boek! Ik heb nog nooit een boek van over de 500 pagina’s zo snel uitgelezen. Toen ik thuis kwam uit vakantie heb ik meteen het vervolg besteld. Echt een aanrader voor als je van romantische boeken houdt.

 

Q: Wat is onmisbaar in jouw tas tijdens de zomer?

SHARE:

5 Responses

 1. BySilke 11 augustus 2015 / 09:43

  Dat boek onthoud ik! Superhandig dat die aftersun een spuiter heeft, dat heb ik zelf nog nooit gezien. En een bodysplash, dat was ook nieuw voor mij!

 2. Claudia 11 augustus 2015 / 20:01

  Zonnebrand zou ook standaard bij mij in de tas moeten zitten 😛 Dat boek klinkt echt wel super leuk! Die heb ik opgeslagen in mijn telefoon.

  • Silke 13 augustus 2015 / 13:16

   Oh wat een toeval! En wat vind je er tot nu toe al van?

 3. Rebecca 15 augustus 2015 / 12:36

  Ik wist niet eens dat the body shop desinfecteergels heeft, wat leuk! De geur klinkt wel ontzettend fijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.