Narciso Rodriguez for her | eau de toilette

Narciso Rodriguez for her eau de toilette

Een lange tijd geleden kocht ik voor mijn moeder de vivabox ‘Parfum voor haar’. In zo’n box zitten staaltjes van verschillende parfums. Je kan de parfums testen en jouw favoriete parfum bij Ici Paris XL halen. Mijn mama kwam thuis met Narciso Rodriguez for her, en wat ruikt hij héérlijk!

Narciso Rodriguez for her eau de toilette

Narciso Rodriguez for her eau de toilette

De for her collectie bestaat uit een eau de toilette, een eau de parfum, een eau de parfum intense, een douche gel en ga zo maar verder. Dit is de eau de toilette van 30 ml. Het is een stijlvol modern, glazen flesje.

 

Samenstelling geur

Narciso Rodriguez for her eau de toilette

Topnoten

Schijnhulst – Afrikaanse Oranjebloesem – Bergamot

Midden noten

Muskus – Amber

Basisnoten

Vetiver – Vanille – Patchouli

 

Hoe ruikt hij nu echt?

Narciso Rodriguez for her eau de toilette

Een geur is altijd moeilijk te beschrijven. Daarom vertel ik het liefst altijd in welke omstandigheden ik hem zou dragen, dat zegt ook heel veel. Het is geen luchtig zomergeurtje. Door de muskus wordt hij iets straffer. Ik vind hem wel heel verleidelijk en vrouwelijk. Dit is een geur die ik zo dragen tijdens een etentje met mijn date (als ik die zou hebben, haha). De geur is vrouwelijk, een beetje mysterieus en blijft aanwezig. Het is niet zo’n geur die je enkel ruikt als je letterlijk op 1 cm van een persoon staat.

 

Mijn conclusie

Ik ben helemaal verkocht! Het flesje is prachtig, en echt helemaal mijn smaak. De geur is heerlijk en blijf je naar mijn mening lang ruiken. Helaas is hij wel wat aan de dure kant. Maar in vergelijking met andere parfums valt hij qua prijs ongeveer in het midden.

Narciso Rodriguez for her eau de toilette (50 ml) is bij Ici Paris XL te koop voor €67

 

Q: Ken jij het parfum?

 

Als ik me niet vergis is het assortiment van parfums in de vivabox ondertussen wel al gewijzigd.

2 Responses

  1. Sharon 1 maart 2015 / 12:17

    Ik heb die ook! die is echt goeeed!
    xxx

  2. Eva 9 maart 2015 / 21:16

    Hoe grappig, mama heeft die box ook gekregen! Dit geurtje lijkt me wel lekker, ik hou wel van de sterkere geurtjes die langer blijven hangen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.