Dag blogschema, hallo school

dag blogschema

Vandaag heb ik niet zo goed nieuws voor jullie, voor mij ook niet. Ik wil graag meedelen dat ik me niet meer aan mijn vaste blogschema kan houden. Ik leg het jullie graag verder uit.

 

Geen vaste posts meer dus op dinsdag, vrijdag en zondag. Ik dacht er na de zomer volledig voor te gaan, maar niets bleek minder waar. Al na de eerste week van school had ik geen flauw idee hoe ik mijn blog draaiende zou kunnen houden. Ik ben wel al eens gestopt met posten tijdens examenperiodes maar deze keer is het anders.

Ik zit in mijn afstudeerjaar in journalistiek, wat wilt zeggen dat we enorm veel artikels moeten schrijven. Veel werken door het jaar dus. Ik heb het dus dit jaar letterlijk drukker doorheen het jaar dan tijdens mijn examenperiode. Begrijp me niet verkeerd ik heb nog wel hier en daar wat vrije tijd. Maar als je het altijd zo druk hebt gehad, is het al eens leuk om letterlijk helemaal niets te doen.

Ik zou ook absoluut niet willen dat ik een flut artikel post, zomaar omdat ik die dag iets online moest zien te krijgen. Ik heb dan nog liever dat er lezers afhaken omdat er minder op mijn blog verschijnt dan dat mijn artikels gewoon barslecht zijn. Daarom heb ik besloten om vanaf vandaag gewoon te posten als ik een goed idee kan uitwerken. Ik probeer jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van zodra er iets nieuw verschijnt!

Ik hoop dat jullie mijn keuze begrijpen. En ik hoop uit de grond van mijn hart, dat jullie deze blog niet zullen vergeten.

Tot een volgende post!

 

 

SHARE:

5 Responses

 1. Marushi 29 september 2015 / 13:41

  Sommige dingen gaan nou eenmaal voor, veel succes met school!

 2. Laura 29 september 2015 / 16:38

  Verstandige keuze als je het gewoon niet meer bij kunt houden. Ik merk het zelf ook dat het afstudeerjaar drukker wordt dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Maar school gaat nu eenmaal voor en dat is dus begrijpelijk! Veel succes dit jaar!

 3. Fobe 30 september 2015 / 13:52

  Succes! Ik snap het volledig. Gelukkig zijn er nog veel meer blogs in mijn feed, maar ik zal je blog niet uit het oog verliezen.

 4. Kathleen 11 oktober 2015 / 13:46

  Heel veel succes met de studies Silke ! Dat moet nu maar even voor gaan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.