Groene thee van Kusmi

Ikzelf ben niet echt een thee persoon (en ook geen koffie, haha). Maar mijn moeder drinkt graag een kopje thee. Ik kocht haar deze schattige potjes met verse thee. Lust jij graag thee? Maak dan kennis met dit leuke merk! 
Het dekseltje is mooi versierd met bloemetjes en een Frans opschrift (het is ook een Frans merk).
De potjes in het pakketje zijn blijkbaar een mini versie van de gewone. Deze zijn ongeveer een handpalm groot en bevatten 25 g.
Je kan het groene theeën pakket hier bestellen voor €24, 50

Spearmint green tea

Deze ruikt echt heerlijk naar munt. Zeker een tip voor als je verkouden bent en je neus dicht zit. Dit was een van de favorieten van mijn mama. Maar dat hangt puur af van wat je lekker vindt natuurlijk. Mijn moeder vindt de fruitige theeën helemaal niet lekker, maar dat kan voor jou natuurlijk heel anders liggen.
Een groot potje van 125 g kan je hier vinden voor €13.

Ginger-lemon green tea

Dit was mijn mama’s favoriet. Waarschijnlijk omdat hij wat bittere en kruidige toetsen heeft en dus helemaal niet fruitig is.

Voor een potje van 125 g met deze thee betaal je €13

Rose green tea

Hoe mooi is dit potje? Er zitten zelfs nog gedroogde rozenblaadjes in!
Voor 125 g van deze thee betaal je €14.

Label imperial

In deze thee vind je sinaasappel, kaneel, zoethout, vanille, citroen en bessen. Heel wat dus, het zou geïnspireerd zijn op een Russisch drankje van vroeger. Deze thee is meteen ook de duurste tussen de rest die ik hier bespreek. Dit  komt waarschijnlijk door de samenstelling van alle ingrediënten.
Een potje met 125 g kan je hier vinden voor € 16

Strawberry green tea

Omdat mijn moeder dus niet voor fruit is, heb ik deze geproefd. De kruiden in het potje zelf, ruiken erg naar aardbei, maar in het drankje proefde ik er niet veel van, jammer.
Een potje van 125g kost je €13.

 

In het pakketje zat ook deze handige thee inffuser.

Conclusie

Als je bekijkt wat de full-size potjes kosten, vind ik het pakketje wel een goede deal. Ook al zijn de potjes mini’s, je kan er echt wel even mee verder. En stel dat je één soort echt niet lust, dan zit je daar mee. Als je één smaak echt heerlijk vindt, kan je later gewoon de full-size bestellen.

Q: Drink jij graag thee?

SHARE:

2 Responses

  1. BySilke 30 januari 2015 / 12:05

    Oh, hoe leuk is dit! De verpakking alleen al ziet er zo mooi uit, heerlijk 😀

  2. Femke | Younique 30 januari 2015 / 12:42

    Ooo, alleen om de verpakking zou ik ze al kunnen kopen. Zelf ben ik niet de allergrootste theefan, maar mijn moeder wel. En laat zij nou ook net een fervent verzamelaar zijn van mooie blikjes… Dankjewel voor deze geweldige tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.