Fijne kettingkjes | mijn collectie

Fijne ketting

De laatste jaren ben ik in de ban van fijne kettingkjes en oorbellen. Ik heb er al aardig wat verzameld en wil jullie ook verslaafd maken aan deze miniscule kettingen. Kijk mee naar mijn collectie.

Fijne ketting

Dit is een recente ketting die ik kocht in een winkel van Mango. Ik hou van het subtiele driehoekje.

 

Fijne ketting

Deze kocht ik samen met het vorige in de Mango. Ik had eerst enkel de ketting met de open driehoek vast. De kassierster vertelde me dat een tweede ketting gratis was. Ik nam deze kleine gestreepte driehoek op zonder te veel nadenken. Achteraf heb ik deze meer gedragen dan de ketting hierboven.

 

Fijne ketting

Dit was geloof ik de ketting waarmee het begon. Ik vind hem nog steeds prachtig, hoewel hij ooit een gouden kleur had. Zo vaak heb ik hem gedragen dus.

 

Fijne ketting

Ook deze was vroeger goudkleurig. Ik kan me nog herinneren dat ik deze vorige zomervakantie constant droeg. Een leuke herinnering aan een leuke tijd.

 

Fijne ketting

Dit lang rechthoekje kocht een tijdje geleden in de H&M. Het heeft een rosé gouden kleur wat ik prachtig vind.

 

Fijne ketting

Dit lief kettingkje kreeg ik van mijn lieve vriendinnen voor mijn verjaardag (samen met een ander paar prachtige oorbellen). Het is lichtjes gebogen en heel fijn gemaakt, prachtig.

 

Fijne ketting

Dit is echt mijn kroonjuweel. Het hangertje met moeder Maria in, zag ik in een winkeltje aan een kerk in Oostenrijk. Ik kocht er een zilveren kettingkje om het aan te hangen. Ik vind het prachtig en het blauw van het hangertje lijkt in verschillend licht anders te schijnen. Ik zie het als een geluksketting.

 

Zo dat was mijn collectie, welke vind jij het mooist?

 

 

4 Responses

  1. Annelies 6 september 2015 / 12:03

    Hele fijne kettinkjes! Supermooi en lekker subtiel.

  2. Ines 6 september 2015 / 19:14

    Ik ben fan van de driehoekjeskettinkjes 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.