Essentials voor het sporten

DSC_5729 kopie

Ik jog nu toch al een paar jaar, maar de laatste tijd sport ik steeds vaker. Toen ik zere voeten kreeg van mijn oude sportschoenen, drong het tot me door dat ze eigenlijk ook al oud zijn. Tijd voor vernieuwing dus! Ik laat jullie zien wat voor mij het allerbelangrijkst is als ik ga sporten.

Nike Air Zoom Structure 18

Nike Air Zoom Structure 18

Nike Air Zoom Structure 18

Nike Air Zoom Structure 18

Nike Air Zoom Structure 18

Mijn ogen vielen op deze Nike Air Zoom Structure 18. Iedereen zoekt natuurlijk wat anders in een schoen. Deze zijn speciaal gemaakt om een extra goede steun te bieden als je lang loopt. Ik heb overal aan mijn voet steun nodig, want ik sla snel mijn voet om. Deze lopen echt heerlijk, ik ben er super tevreden van!

 

Nike Pro Classic Swift

DSC_5708 kopie

DSC_5712 kopie

Ook een sportbeha is super belangrijk. Dit zijn twee van de essentials bij het lopen: goede sportschoenen en een goede sportbeha die voor jou past. De zoektocht naar een model dat voor jou past kan wat tijd in beslag nemen. Voor mij werkt dit model het best. Gewoon simpel en niet te spannend rond mijn borstkas. Ik vond deze een leuk kleurtje hebben voor de zomer. En hé, je mag je best fashionable voelen tijdens het lopen!

 

DSC_5703 kopie

Q: wat vind jij belangrijk bij het sporten?

 

SHARE:

2 Responses

  1. Ines 2 mei 2015 / 23:01

    Ik heb ook driiiingend een sportbh nodig 🙂 Goede schoenen heb ik al 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.