Mijn tips om thuis te sporten

Sporten met youtube

Een zomer in België kan soms alles behalve zonnig zijn. En dan zit lekker buiten joggen er dus even niet in. Maar je hoeft niet meteen een duur fitness abonnement hebben als alternatief. Sport gewoon thuis! Ik laat jullie zien waar mijn oefeningen vandaan komen.

 

Mijn personal trainer thuis is gewoon mijn laptop. Want hoe handig is het internet wel niet? En vooral om te sporten is er een enorm groot aanbod aan video’s op Youtube. Je moet gewoon even vinden wat jij fijn vindt. Hier wat ideetjes.

 

Cardio

De video’s van Fitness Blender vind ik altijd wel fijn. Als je echt gewicht wil verliezen is deze heel aanmoedigend. Op het scherm staat namelijk een balkje dat zich vult met hoeveel calorieën je mogelijk al verbrandt zou kunnen hebben.

 

Dans work-out

Als je eerder gezellig wilt bewegen raad ik jouw deze dans work-outs aan. Ik moet toegeven, de intro is best lachwekkend. Maar je voelt je inderdaad wel vrolijk erna!

 

Ook deze vrouw vind ik geweldig. Eindelijk eens geen super gespierde vrouw, maar gewoon een vrouw die het super leuk vindt om te bewegen (zo lijkt het althans). Haar energie werkt echt aanstekelijk!

 

Q: hoe sport jij thuis?

 

2 Responses

  1. BySilke 4 augustus 2015 / 20:58

    Ooh, deze ga ik even opslaan voor als ik in een sportieve bui ben -maar toch te lui ben om naar buiten te gaan lopen- 😉

  2. Ines 5 augustus 2015 / 21:11

    Das iets waar ik dringend mee moet beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.