Antwoord op jullie vragen

Q&A antwoorden

Een post geleden besloot ik om een soort Q&A te doen. Niet in een video maar virtueel op papier. Een paar van jullie stelde me super leuke vragen, waarop ik nu een antwoord geef!

Ik wil graag weten waarom je besloten hebt om te bloggen

Ik schreef al van toen ik heel klein was. Ik schreef verhaaltjes en gedichtjes. Later toen ik wat ouder werd, schreef ik artikels voor zogezegd een magazine die wat lifestyle gericht waren dus. Ik wou mijn schrijfkriebels ergens kwijt en besloot een blog te beginnen over lifestyle.

 

Wat hoop je uiteindelijk met je blog te bereiken?

Ik heb hem gestart omdat ik het graag doe, dus ik heb geen idee wat ik er mee zou kunnen bereiken. Wat wel heel leuk zou zijn, is dat ik voor een nog groter publiek zou kunnen schrijven als nu. Ik zou het helemaal geweldig vinden als vriendinnen ergens tegen elkaar praten over een artikel dat ik schreef.

 

In welke sector hoop je later te werken?/Hoe wil je na je studies je brood verdienen?

Eigenlijk is dit best wel ludiek. Ik studeer momenteel journalistiek, maar weet totaal niet of ik in die sector terecht wil komen. Het is een vrij stresserende job en heel druk, zeker geen 9 to 5 job dus. Ik zou me graag wel nog willen bijscholen in grafische vormgeving. Dus misschien iets in die richting? Werken voor een vakblad binnen een bedrijf lijkt me wat aangenamer.

 

Wie of wat bezorgt jou een grote glimlach?

Zonder twijfel de mensen rondom mijn. Mijn familie en vrienden en natuurlijk Mio.

 

Wat is jouw levensdoel?

Op dat vlak ben ik eigenlijk echt super saai. Ik heb helemaal geen levensdoel. Het enige wat ik wens is dat ik later gelukkig mag zijn. Het typische huisje, boompje, tuintje verhaal.

 

waar wil je later het liefst wonen, in de stad of op het platteland?

Platteland zeker en vast. Ook wel niet te afgelegen natuurlijk. Ik zou wel graag kort bij de natuur wonen waar het vrij rustig is. Maar niet te ver van het dorp af zodat ik nog wel snel boodschappen kan gaan doen en dergelijke. Zo’n drukke stad is gewoon niets voor mij, geef mij maar rust!

 

 

SHARE:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.