Een fotohart voor Valentijn

Fotohart op karton

Binnenkort is het weer Valentijn! Mijn vriend en ik vieren het elk jaar door samen ergens te gaan eten. We spreken nooit op voorhand af of we elkaar iets geven. Maar ik moet toegeven. Ik kan het nooit laten om met lege handen aan te komen. Dit jaar kan ik dankzij fotofabriek.nl hem verrassen met dit fotohart!

Bestellen

Fotohart op karton

Ik bestelde een foto op karton met hartuitsnijding (30×26) voor €7,99. Samen met de letters van onze voornamen (20×30) voor €4,99/stuk. Ik vind het super leuk dat je de mogelijkheid hebt om je foto uit te snijden in een vorm. Dit heb ik nog niet vaak gezien. Wel betaal je er €1,99 extra voor.

 

Fotohart op karton

Fotohart op karton

Ik plaatste de items op de slaapkamer op een plankje, waar ik het trouwens super leuk vind staan! Je kan het ook met plakstrips hangen tegen de muur als je wil.

 

Fotohart op karton

Fotohart op karton

De vormen zijn wel niet heel erg precies uitgesneden. Zowel bij de letter G als bij het hart is er iets te ver uitgesneden.

 

Fotohart op karton

Ik ben heel erg blij met mijn fotohart en letters. Alleen vind ik het wat jammer dat de uitsnijding niet heel netjes is afgewerkt. Dit lijkt me trouwens ook heel erg leuk om cadeau te doen aan vrienden die gaan samenwonen of trouwen. Wat vinden jullie ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.