Ik heb een gepersonaliseerd smartphonehoesje!

Gepersonaliseerd Smartphonehoesje van GoCustomized

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje van Go Customized, met de vraag of ik niet eens een gepersonaliseerd smartphonehoesje wou maken met een foto van mij. Ik dacht meteen dat me dat toch niet ging lukken, want ik heb niet echt een gangbaar toestel. Maar tot mijn grootste verbazing stond mijn model ertussen, dus waagde ik mijn kans!

Smartphonehoesje Go Customized

Ik heb een Samsung Galaxy J5 (versie 2015), wat niet meteen de meest populaire smartphone is. Vaak als ik in een winkel ben om een hoesje te kopen, hebben ze niets voor mijn model. Waardoor ik vaak mijn smartphonehoesjes online bestel. Ook op sites waar je een foto op je smartphone kan plaatsen nemen ze vaak de meest gangbare modellen zoals een Iphone of Samsung Galaxy S5 (of weet ik veel aan welke serie we al toe zijn).

Mijn hoesje

Gepersonaliseerd Smartphonehoesje van GoCustomized

Gepersonaliseerd Smartphonehoesje van GoCustomized

Door het feit dat ik bijna nooit mijn model van smartphone kon terugvinden, had ik het nog nooit gedaan. Maar een gepersonaliseerd hoesje met je eigen foto leek me altijd al super leuk. Ik koos voor een foto van mij en mijn vriend Glenn. Het is eigenlijk een foto die ik nam met mijn smartphone van een polaroid foto van ons tweetjes. Daarom hoopte ik ook erg dat de kwaliteit voldoende zou zijn als het gedrukt is op een hoesje. Bij aankomst zit hij in een schattig envelopje met een venstertje in waar onze gezichten net in pasten, ik vond het zicht wel super hilarisch zo!

 

Gepersonaliseerd Smartphonehoesje van GoCustomized

Omdat mijn smartphone niet echt een gangbaar formaat heeft ben ik wel altijd bang als ik een hoesje bestel. Zal het wel passen? Maar deze paste perfect, buiten het feit dat ik vond dat hij wat losser zit dan mijn andere hoesjes. Ik ben erg blij met het resultaat, en op die manier heb ik altijd een foto van ons tweeën bij!

 

Hebben jullie al eens een hoesje gemaakt met een foto?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.