Ik ben een grafisch ontwerper!

Blauw-Groen ontwerp
Hoi mijn naam is Silke, marketeer, blogger en nu ook…grafisch ontwerper! Al een tijdje speelde ik met het idee om iets te doen met grafisch ontwerp. Ik vond het altijd al zo leuk om te doen. Graag wil ik jullie één van mijn ontwerpjes laten zien die ik dankzij Drukwerknodig kon laten drukken op mooi papier.

Blauw-Groen Ontwerp

Ik werk er nog hard aan, maar ik zou graag ontwerpjes maken onder de naam Blauw-Groen ontwerp. Waarom? Dat is mijn favoriete kleur, en grafisch ontwerp draait vooral om kleuren. Ik moet mezelf vaak echt tegenhouden om niet elk ontwerpje te maken in een blauw-groene kleur (hihi). Voor wie ondertussen al een kijkje wil nemen naar wat ik allemaal maak, dan kan je terecht om mijn website www.blauwgroenontwerp.be.

Ontwerpjes

In mijn vrije tijd maak ik nu vaak al ontwerpjes, alsof ze echt voor iemand zouden kunnen zijn. Heel leuk om al een beetje je skills te oefenen, en ook om te testen wat er allemaal leuk uitziet. Heel toevallig nam Drukwerknodig.nl contact op met mij om enkele kaartjes te laten drukken. Natuurlijk leek me dat wat, dan kan ik jullie mijn creaties laten zien! Drukwerknodig.nl drukt naast kaartjes nog veel meer zoals boeken, fotoproducten, enz…

Klaar voor mijn ontwerpjes? Ja? Oké, hier komen ze!

Blauw-Groen ontwerp

Speels geboortekaartje

Blauw-Groen ontwerp

Trouwuitnodiging met veel plantenliefde

Blauw-Groen ontwerp

Fleurige save the date – trouwuitnodiging

Blauw-Groen ontwerp

Lief geboortekaartje

Blauw-Groen ontwerp

Romantische save the date – trouwuitnodiging

Blauw-Groen ontwerp

Minimalistische trouwuitnodiging

Blauw-Groen ontwerp

Trouwuitnodiging met mosterdgele kleur

Zo, dat waren ze! Wat vinden jullie de leukste? Ik hoor het graag!

Voor meer ontwerpjes kan je terecht op blauwgroenontwerp.be. Nogmaals een dikke merci aan Druwkerknodig.nl om mij de mogelijkheid te geven om jullie al enkele designs te kunnen tonen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.