Ik heb een kitten

DSC_0741 kopie

Goed nieuws! Ik ben grote zus geworden! Nee even serieus, ik heb een kitten in huis gehaald. Hoe en waarom vertel ik je graag in dit artikel. Maak kennis met Mio.

Ik mis Musti

DSC_0392 kopie

Zoals sommige van jullie misschien wel al weten, hadden we een al een kat, Musti. Musti kwam 10 jaar geleden bij ons aan, ze was toen twee jaar geschat. Een halfjaar geleden werd er bij Musti een tumor vastgesteld. Ze kon niet meer geopereerd worden. Musti leefde nog een halfjaartje, terwijl de dierenarts maar een paar weken meer verwachtte. Musti was een echt vechtersbaasje. Uiteindelijk hadden we haar moeten laten inslapen omdat de pijn ondragelijk was. Het verdriet was groot, maar we hadden ons er wel op kunnen voorbereiden.

 

Mio, een asielkatje

DSC_0733 kopie

We waren alle vier thuis overeengekomen dat we graag opnieuw een katje wouden in huis. Het is heel gek, want een kat kan niet praten, maar zonder was het zo stil in huis. Niemand die je komt begroeten als je van school thuis komt. Niemand om even te knuffelen als je triest bent.

Ik heb altijd al een katje uit een asiel willen halen, ik weet niet goed waarom. Zo gezegd zo gedaan, we kozen Mio uit het asiel De Snorhaar. De moeder van Mio was een wilde kat, Mio was dus opgegroeid in het asiel zonder moeder, maar wel met haar broertjes en zusjes. Een reden te meer om Mio een goede thuis te geven, dat verdiende ze. Mio mochten we halen toen ze 12 weken oud was.

 

Mio eindelijk thuis

DSC_0842 kopie

Mio pastte zich heel snel aan en voelt zich super goed thuis. In het asiel was ze wel door de andere katjes aangestoken met niesziekte. Maar daar krijgt ze nu medicatie voor en binnen een goede week zal dat normaal gezien verdwenen zijn. Ik heb al veel geleerd van een kitten houden, wat ik absoluut niet had verwacht.

Willen jullie graag wat updates over Mio? Laat het me zeker weten!

SHARE:

6 Responses

 1. BySilke 21 augustus 2015 / 10:33

  Oooh, zo’n schatje! Heerlijke kleuren heeft hij ook -of hoe zeg je dat- 🙂

 2. Caro 21 augustus 2015 / 10:38

  WAT EEN SCHATJE!!!

 3. Sabine 22 augustus 2015 / 13:46

  Aww super lief snoetje heeft Mio! Fijn dat dat ze een nieuw thuis heeft bij jullie <3

 4. Sandra 23 augustus 2015 / 11:32

  Wat een súper lief beestje. Wat een leuke naam ook! Aaaah ik vind ‘m zo schattig haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.