Ik heb een nieuw lievelingskettinkje dankzij Lucardi

Lucardi Juwelier

Ik ben gek op fijne sieraden. Zelf draag ik bijna nooit erg grote oorbellen of armbanden. Toen ik door Eva van Lucardi Juwelier werd benaderd met de vraag of ik hun oorbellen en kettinkjes hier in de kijker wou zetten twijfelde ik natuurlijk niet! Benieuwd wat ik uitkoos?

Over Lucardi Juwelier

Lucardi Juwelier is één van de grootste online shops voor sieraden in Nederland. De prijzen van de sieraden zijn heel uiteenlopend. Naast het huismerk, verkopen ze ook nog andere merken zoals Guess.

 

Presentatie

Lucardi Juwelier

De oorbellen en het kettinkje kwamen aan in deze schattige doosjes. De sticker is ook een mooie toevoeging. Ik kan niet wachten op het te openen!

 

Lucardi Juwelier

In het doosje zat ook nog dit kaartje voor mij. Zo’n persoonlijke toets is altijd erg leuk natuurlijk, dankjewel daarvoor!

 

Zilveren oorbellen met Swarovski Crystal druppel

Lucardi Juwelier

Toen ik dit paar oorbellen zag, was ik meteen helemaal verkocht. Ze zijn elegant en niet super groot. Het zijn oorbellen in druppelvorm met Swarovski kristallen. Deze kan je kopen voor €34,99. We jammer dat je voor dat geld geen stopjes erbij krijgt. Ik zou deze toch zeker niet willen verliezen. Gelukkig heb ik genoeg oorbellen waar ik de stopjes van kan lenen.

 

Zilveren oorbellen blad rhodiumplated

Lucardi Juwelier

Ik heb twee gaatjes in elk oor. De gaatjes zijn toen vrij dicht tegen elkaar geschoten. Daarom ben ik altijd opzoek naar een dun fijn oorbelletje dat ik kan dragen in het tweede gaatje. Ik koos deze schattige fijne plaatjes. Deze staan momenteel in de solden online en komen van €14,99. Nu kan je ze bestellen voor €9,99.

 

Combinatie oorbellen

Lucardi Juwelier

Lucardi Juwelier

 

Ik vind het een super leuke combinatie samen!

 

Zilveren ketting&hanger rond turquoise Bali

Lucardi Juwelier

Lucardi Juwelier

Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik een fan ben van fijne kettinkjes (en de kleur appelblauwzeegroen). Ik schreef een tijdje geleden er zelfs een artikel over. Één van de kettinkjes heb ik sindsdien elke dag gedragen, bijna 3 jaar lang al. Maar ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb (en misschien wel een waardige vervanger).

 

Lucardi Juwelier

Ik vind het een super mooie ketting. Heel subtiel maar wel opvallend door de mooie turquoise kleur van de natuursteen. Het enige nadeel aan dit kettinkje is dat het gemaakt is van een steen. Dit wil dus zeggen dat niet elke ketting exact dezelfde steen draagt. In de foto’s hierboven zie je bijvoorbeeld dat er een klein zwart lijntje door het steentje gaat. Bij een andere ketting kan dit lijntje op een andere manier lopen, zelfs helemaal weg zijn of zijn er misschien wel meerdere lijntjes. Ook dit kettinkje is afgeprijsd van €29,99 naar €19,99 en is ook nog in andere kleuren beschikbaar trouwens!

 

Lucardi Juwelier

Ik ben heel erg blij met mijn keuzes. Wat vinden jullie ervan?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.