Ik heb zo veel te vertellen…

Jongens, I owe you something. het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat ik even een pauze nam van bloggen. Met de workload van school, vond ik het moeilijk te combineren. Ondertussen ben ik afgestudeerd, maar nog niet helemaal klaar met school. Toch vond ik het nodig om hier even een update te plaatsen voor jullie.

Wat is het lang geleden zeg, dat ik hier nog iets schreef. Het voelt wel enorm goed, alsof ik een hobby herontdek ofzo, wat het eigenlijk ook wel is.

 

Journalist at your service

Zoals je waarschijnlijk al zag aan bovenstaande foto ben ik afgestudeerd als journaliste aan Thomas More in Mechelen. Op de foto zie je mijn lieve vriendinnetjes die ik zo ontzettend mis! (Britt, Caro en Lisa)

Het was een enorm leuke ervaring, zo’n proclamatie, maar het was niet een echt afscheid. Ik was 100 procent zeker dat ik nog ging studeren. Een jaartje of twee ofzo, niet lang meer. Lang twijfelde ik om nog een verkort traject Public Relations te volgen op mijn huidige hogeschool in Mechelen, of een schakeljaar voor een Master in Bedrijfscommunicatie. Uiteindelijk koos ik voor het laatste, zodat ik later nooit spijt zou hebben dat ik het niet had geprobeerd.

 

Universiteit?

Na 2 dagen merkte ik dat universiteiten niet mijn ding zijn. Ook de studentenstad Leuven is enorm overweldigend als je een gezellige campus gewoon bent. Ik voelde me er verder weg van thuis dan in Mechelen (waarvoor ik elke dag 1 uur heen en 1 uur terug op de trein zit). De keuze was dus snel gemaakt en hier zit ik dan, een trotse student PR aan Thomas More Mechelen.

Afgelopen week maakte ik mijn echte laatste lesdag aangezien ik volgend semester nog maar enkel stage heb. Momenteel leer ik dus voor mijn allerlaatste examens ever! Het afscheid van die studentenperiode viel me toch wel zwaar aangezien het een groot deel van mijn leven uitmaakte (daar schreef ik over op mijn blog die ik maakte in opdracht van school).

Maar ik heb zeker en vast zin in the grown up life! En ik heb ook weer enorm veel zin om hier leuke content te maken. Alleen heb ik het gevoel dat ik de focus van mijn blog wat ga moeten specifiëren. Maar dat komt nog wel. Wat voor artikels zouden jullie hier graag willen zien?

En hoe gaat het ondertussen met jullie? Ik hoor het graag!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.