Kerst in huis met een kerstboeket

Kerstboeket Greetz

Ik ben gek op kerst. Als ik thuis de kerstboom mag zetten, spring ik dan ook een gat in de lucht. Dan zet ik trouwens niet alleen de kerstboom maar versier ik het hele huis! Toen ik een mailtje kreeg van Greetz.be om een kijkje te nemen in hun assortiment aan kerstbloemen, twijfelde ik natuurlijk geen seconde.

Bloemen van Greetz.be

Kerstboeket Greetz

Toegegeven, als ik aan bloemen denk, denk ik aan de lente of zomer. Tijdens de herfst en winter komen er vrij weinig bloemen in huis. Maar een boeket bloemen kan ook perfect deel uitmaken van je kerstdecoratie in huis.

 

Kerstboeket Greetz

Ik bestelde het ‘Jingle bells‘ boeket met bijhorende vaas. Bij ons wisselen we elk jaar af van thema voor kerst. Soms gaan we voor de kleur goud, vorig jaar was het wit, maar dit jaar gaan we voor het traditionele rood. Toen ik dit boeket zag was ik meteen verkocht! Met de rode kerstballen erin is het een ideaal decoratiestuk voor op mijn livingtafel. Het fijne aan Greetz is dat je je boeket in verschillende maten kan bestellen. De vaas kan je erbij bestellen, maar hoeft helemaal niet!

 

Kerstboeket Greetz

Ik bestelde de grote versie van het boeket met vaas. Optioneel kan je er ook nog een kaartje aan toevoegen. Maar aangezien het geen cadeautje was, heb ik die optie overgeslagen. Donderdagavond plaatste ik mijn bestelling en koos ik voor een levering de volgende dag. En ja hoor, vrijdagmiddag stonden de bloemen te pronken op mijn livingtafel!

 

Kerstboeket Greetz

Ik ben heel erg tevreden met mijn boeket. Ook zin om te bestellen? Dat kan hier.

 

Hoe zit het bij jullie? Hebben jullie vaak bloemen in huis?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.