Mijn aankopen van Zara Home

DSC_0962 kopie 650

Een tijdje geleden bezocht in ik Antwerpen de Zara Home. Ik besloot gewoon even rond te kijken naar de spullen die ze verkochten. Natuurlijk bleef het niet bij kijken en kwam ik met een gevulde zak naar buiten. Benieuwd waar ik mijn oog op heb laten vallen?

Fotokaders

DSC_0962 kopie 650

Zara Home

Ik ben altijd al dol geweest op fotokaders. Toen ik deze twee zag was ik helemaal verkocht. Ze zijn zo fijn afgewerkt en zien er super schattig uit. Ik stak er foto’ s in van uit de oude doos, omdat ik die nog steeds het leukst vind. Mijn broer was toen trouwens een held in rare gezichten trekken op foto’s.

 

Zara Home

De fotokader kan je ook ophangen aan het haakje aan de achterkant. De foto’s zelf kan je er gemakkelijk instoppen.

De rechthoekige kader vind ik niet meteen terug op de site, maar de vierkante kader kan je hier vinden voor €15,99.

Kijk ook zeker eens naar de rest van de kaders, ze zijn elk stuk voor stuk prachtig afgewerkt.

Kaars

Zara Home

Zara Home

Bij het zien van een kaars, wil ik die vaak al meteen in mijn winkelmandje stoppen. Bij deze was dat gevoel extra sterk, dus dat is een teken toch? Kijk toch hoe prachtig, een mooie oud-roze kleur en wederom prachtig afgewerkt. Een mooie extra decoratie voor bij de fotokaders.

De kaars kan je hier vinden voor €9,99

 

Sprei

Zara Home

Mama zocht al lang naar een sprei voor bij op het bed. Er was enorm veel keuze in Zara Home. Maar deze past perfect bij het interieur van hun slaapkamer.

Kijk hier naar het verdere aanbod aan spreien.

 

Wat ik vond/vind van Zara Home

Ik vind het een prachtige winkel, en zou er zeker nog eens binnengaan. Een minpuntje is wel dat alle spullen wat aan de duurdere kant zijn.

 

Q: ben jij al eens in een Zara Home geweest?

 

SHARE:

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.