Mijn vakantie in 10 foto’s

DSC_0447-650

Wie mij volgt op Instagram heeft gezien dat ik een tijdje niet meer in het kleine Belgenlandje was. Ik was op vakantie! We trokken van Duitsland naar Italië en daarna naar Oostenrijk. In plaats van mijn halve fotoalbum online te gooien, besloot ik mijn ervaringen te vertellen door een paar foto’s (met een tikkeltje humor), enjoy!

Foto 1: Ik knuffelde een kat

DSC_0210

Ik hou heel erg veel van dieren. Toen ik deze lieverd voorbij zag slenteren waagde ik mijn kans. Hoewel ze precies niet zo van mijn knuffels hield.

Foto 2: ik vergezelde een Haflinger paard

DSC_0322

Hier is dier nummer twee (haha). In Italië is er een Hafling dorp waar je wilde haflinger paarden kon zien. Helaas zijn we niet tot het dorp geraakt omdat we de weg verloren waren (oeps). Deze lieverd stond onderweg in een stal.

Foto 3: Ik aaide een Shetlandpony

DSC_0310

Dit is de laatste dierenknuffelfoto ik beloof het. Maar wat zijn die pony’s zo schattig!

Foto 4: Ik wandelde in de bergen

DSC_0447

Normaal gaan we elk jaar in de zomer naar Oostenrijk. Ik krijg dan altijd verbaasde blikken omdat veel mensen het beschouwen als een skioord waar het barkoud is. Wel, dat is dus helemaal niet zo. Hoe dan ook. Omdat we elk jaar naar Oostenrijk gingen besloten we er deze keer eens wat verandering in te brengen. We kwamen tot een besluit van twee dagen Duitsland (Bodensee) , 5 in Italië (Zuid Tirol, Merano) en 4 in Oostenrijk (Hermagor). Dit was tijdens een bergtocht in Italië.

Foto 5: Ik dronk een Almdudler

DSC_0574

Als je als eens in de Duitse/Oostenrijkse streken geweest bent, ken je dit wel. Het is een soort lokale frisdrank. Hoewel ik laatst gelezen heb dat ze tegenwoordig ook in België verkocht worden. Heeft iemand van jullie deze al zien staan in de winkels?

Foto 6: Ik nam een foto van een zwanenkoppeltje met baby zwaantjes

DSC_5790

Als ik diertjes zie moét en zàl ik er een foto van nemen. Zeker als het dier in kwestie voorzien is van kleine trouwe volgertjes.

Foto 7: Ik fotografeerde een hommeltje

DSC_5826-(2)
Ook bijtjes fotograferen is één van mijn hobby’s. Want eigenlijk vind ik ze zo schattig met hun haartjes (soms lijken ze zelfs aaibaar, al zou ik dat wel niet doen als ik jou was).

Foto 8: Ik nam een foto van een hommeltje met een stuifmeelhoofdje

DSC_5910
Stuifmeel op zijn hoofdje maakt een hommeltje dubbel zo schattig, niet?

Foto 9: Ik fotografeerde twee hommeltjes op 1 bloem

DSC_5974
Altijd een uniek moment als je twee bijtjes perfect scherp gesteld tegelijkertijd kunt fotograferen.

Foto 10:  Ik zag een kever meeliften op de vleugels van een hommeltje

DSC_6010

Nadat ik deze foto gemaakt had, zoemde ik op mijn toestel in op de vleugels. Wat in vredesnaam zat daar op die hommel? Een kever? Dit had ik niet opgemerkt toen ik de foto nam, want geloof het of niet, zo dicht durf ik er ook niet echt bij hangen. Maar hier heb je m, een kever die te moe was om zelf te vliegen (het was erg warm).

 

Q: Wat vind jij de leukste foto?

SHARE:

3 Responses

  1. BySilke 9 augustus 2015 / 17:36

    Ooh, wat een heerlijke foto’s! Superleuk dat je meteen 3 landen hebt bezocht. Wij gaan ook altijd naar Oostenrijk als het is om te wandelen, en de temperatuur is inderdaad echt niet koud ofzo! Mmm Almdudler, ik heb er zien staan in de Albert Heijn en in sommige Spar’s! Maar het is al een tijdje geleden…

    • Silke 9 augustus 2015 / 21:45

      In die winkels zal ik dan binnenkort eens kijken, bedankt voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.