Motivatie bord maken

Motivatiebord

Ik had al lang wat tijdschriftenknipsels liggen. Met de bedoeling er een soort van collage van te maken. Uiteindelijk heb ik het naar een iets hoger level gebracht. Ik maakte een soort van kader vol met inspiratie voor boven mijn bed te hangen. Kwestie van de dag goed te starten!

Wat je nodig hebt

  • kaders
  • knipsels van quotes of afbeeldingen
  • papier om op te plakken
  • lijm

Motivatiebord

Ik knipte mijn zinnen en afbeeldingen voornamelijk uit een editie van Cosmopolitan die rond women power draaide die maand. Super handig natuurlijk!

De twee kaders kocht ik in de Casa (24 cm op 30 cm). Ik weet niet meer precies wat ze me hadden gekost, maar ik weet dat het onder de 5 euro was voor ééntje.

 

Schikken

Motivatiebord

Motivatiebord

Ik plakte mijn knipsels op de achterkant van het voorbeeld papier dat er in zat. Probeer je knipsels op voorhand al te schikken op het papier dat je precies weet wat je waar gaat plakken.

 

Mijn borden

Motivatiebord

Motivatiebord

Ik probeerde ook een beetje op kleur te werken. Ik merkte dat ik mijn knipsels kon verdelen in een groep met roze kleuren en een andere met blauwe tinten. Ik ben super tevreden over mijn motivatie borden!

 

Over mijn borden

Ik merk dat ik de laatste tijd moeite heb om gewoon ergens voor te gaan. Alles is te moeilijk of heb ik zogezegd geen tijd voor. Ik wil dolgraag elke dag sporten en fit en gezond zijn. Maar om de een of andere reden kan ik dat maar niet uitvoeren. Ik hoop dat  deze motivatie borden daar vanaf nu verandering in gaan brengen!

 

Motivatiebord

 

Q: zou jij ook zo’n borden kunnen gebruiken?

SHARE:

2 Responses

  1. Claudia 19 april 2015 / 09:41

    Echt super tof en het staat ook nog eens heel erg leuk boven je bed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.