Op zoek naar de beste versie van mezelf

Dit notitieboekje kocht ik twee jaar geleden op de Antwerpse Boekenbeurs. Ik vond het er gewoon erg leuk uitzien, maar had het niet echt gekocht met een reden. Een tijdje geleden wist ik plots waar ik het voor wou gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Groeien als persoon vind ik heel erg belangrijk. Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken of te leren. Jezelf ontwikkelen is een basisrecht. Het geeft kleur aan je leven en je voelt je meer zelfzeker.

Tijdens een avondje video’s kijken op Youtube vond ik de video’s van fightmediocrity. Leuk geïllustreerde video’s vol tips over het leven. Toen kreeg ik het idee! Alle tips die ik leer uit de video’s schrijf ik in mijn boekje. Dit notitieboekje is de ultieme verzameling om alles uit je leven te halen.

 

Mijn favoriete video’s

Maak jij je ook vaak zorgen? Op elk moment van de dag? Dan is deze video eentje voor jou. Je altijd om alles zorgen maken is natuurlijk nergens voor nodig!

 

Toen ik deze video voor het eerst zag stond ik even met mijn mond vol tanden. Alles in deze video is zo ongeloofelijk waar! Je staat er alleen niet echt bij stil. Wil je het beste uit jezelf halen? Check deze even.

 

Voel je je niet lekker in je vel? Deze video geeft je de boost die je nodig hebt. Want je bent een prachtig persoon vanbinnen en vanbuiten, niet vergeten!

 

Opzoek naar een verhaal van een enorm sterk persoon? Dan moet je zeker deze video bekijken. Ik wil nog niet veel verklappen, maar na deze video kijk je op een heel andere manier naar het leven.

 

SHARE:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.