Operatie Optimisme | week 2

 

Wandeling 2

Het was een zware week. De hoeveelheid opdrachten die we krijgen op school is echt onmenselijk. Gelukkig waren er toch een paar lichtpuntjes. Kijk jij mee?


Rituals Parfum

Ik hou echt van dit parfum van Rituals. Ik heb het nu in mijn schooltas zitten, en ik heb het al vaak gebruikt. Ik vergeet vaak s’Morgens parfum op te doen.

Briefje

Toen ik dinsdag in het station op een bankje ging zitten, lag dit briefje naast me, met de tekst naar me toe gedraaid. Het leek wel alsof iemand wou dat ik het vond. Ik weet het niet, maar het maakte me in ieder geval wel blij. Het is een tekstje uit de bijbel geloof ik. Er staat: “For god so love the world, that he give his forgotten son, (Jesus) That who’s ever believing him (Jesus) Will not perish but have everlasting life” John – 3:16    God blessed you

IMG_20150214_174007

Op school hadden we die dag mediaproductie. In mijn tweede jaar journalistiek moeten we een magazine van ongeveer 40-50 pagina’s maken. Hier zat ik met Caro en Britt aan de computer op school om lettertypes te kiezen. Super leuk!

IMG_20150214_174044

Woensdag was ik al kort na de middag thuis van school. De zon scheen en ik kon niet stoppen met kijken naar deze bloemetjes. Ik kreeg ze vorige zondag van mijn nichtje, gewoon zomaar. Super lief natuurlijk! En toevallig of niet, deze soort bloemen zijn mijn favoriete (ik weet wel niet hoe ze heten, weten jullie het?)

Wat was dit leuk om te lezen! Ik ben twee keer genomineerd voor de Liebster Award. Als beginnende blogger is dat natuurlijk een mooi gebaar om te ontvangen. Mijn artikel hierover staat inmiddels al online!

 

Operatie Optimisme

Donderdag moest ik pas namiddag naar de les. Ik kon dus lekker langzaam wakker worden met mijn melk, haha (ik lust geen koffie). Ik kocht deze mok ooit in Oostenrijk. Al weet ik nog steeds niet wat een Schmusekatze is, ik vond het gewoon een schattige tekening.

Operatie Optimisme

Zaterdag ging ik met mama boodschappen doen. Ik was weer in mijn gezonde bui (duurde wel niet erg lang), en nam dit sap mee. Ik kende het ervoor al, erg lekker!

 

Tuin

Wandeling

Zondag was het héérlijk weer. Het zonnetje scheen en rond de middag was het 14 graden! Ik ging even met Musti naar buiten om wat vitamine D op te zoeken.

 

Musti

Als het zonnig is gaat ze graag rollen op de stenen.

 

 Q: zo dat waren de vrolijke punten uit mijn week, wat maakte jou gelukkig?

SHARE:

7 Responses

 1. BySilke 17 februari 2015 / 09:30

  Wow, een magazine van 40-50 bladzijden, dat is niet niets! Zo grappig ook dat je school met Mac werkt, maar dat is misschien wel nodig in zo’n richting? 🙂 Ik ben benieuwd naar de geur van die Rituals-parfum, die onthoud ik!

 2. Natasja 17 februari 2015 / 15:33

  Mooie week 🙂 de zon maakt een groot verschil! Je Liebster Award post was ook erg leuk om te lezen. Gefeliciteerd met 2 nominaties!

 3. Anneleen Van Malderen 18 februari 2015 / 19:48

  Awwww, ik wil ook een kat! Zo’n schattig beestje!

 4. Kimberley 19 februari 2015 / 12:08

  O, die Rituals parfum ruikt super!
  En wat leuk dat je vaker genomineerd bent.
  O, en die kat, hoe cute!

 5. Claudia 23 februari 2015 / 15:55

  Ik vergeet ook altijd om een luchtje op te doen. Wel slim om het in je tas te stoppen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.