Spotted on the web #7

In Spotted On The Web laat ik jullie zien wat mijn aandacht vestigde op het web. (Dit verklaart waarschijnlijk de hoeveelheid dieren in deze posts). Kijk snel mee!

 

Demi’s Buddy

Wie Demi Lovato volgt op Instagram heeft dit hondje al vaker voorbij zien komen. Hij is dan ook zo super schattig. Demi heeft zelfs een aparte Instagram account voor hem opgericht genaamd ‘Demi’s Buddy’. Het hondje noemt dus Buddy trouwens.

 

Kayla Itsines

 

De afgelopen weken stond het internet hier vol mee. Kayla is een fitness goeroe. Veel meisjes volgen haar routine en beweren er een geweldig lichaam aan over te houden. Ik heb wel gehoord dat het een vrij zware training is in het begin. Ik was benieuwd en ben gaan zoeken naar haar trainingsplan, maar man, wat duur! Haar Bikini Body Guide kost je 69,97 dollar. Toch iets te duur voor mij. Heb jij ervaring met de training?

 

Furious 7

Na lang wachten is het eindelijk zo ver. De nieuwe Fast And Furious is er. Dit is helaas de laatste film waar we Paul Walker nog in zien. Hij overleed namelijk in de helft van de opnames daarna moest het script wat herschreven worden. Heeft iemand van jullie de film al gezien?

 

Easter Bunny Wiener Dog

 

Nog een grappige om af te sluiten. Afgelopen zondag was het Pasen. Ik hoop dat jullie lekker gezellig hebben gedineerd met familie en vrienden. Hoewel ik het een beetje erg vind dat mensen hun huisdieren in pakjes wurmen, vind ik deze wel enorm schattig (hihi).

SHARE:

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.