Welkom bij Blauw-Groen Ontwerp

In mijn laatste bericht hier kondigde ik al aan dat ik was begonnen als grafisch ontwerper. Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan mijn bedrijfje: Blauw-Groen Ontwerp. Ik vertel je graag wat ik nu precies allemaal ontwerp!

Blauw-Groen Ontwerp

Blauw-Groen Ontwerp

Hallo daar! Welkom in mijn Blauw-Groen Ontwerp kantoortje. Had je al door dat appelblauwzeegroen mijn favoriete kleur is? Vandaar natuurlijk de naam! Maar geen angst, niet alles wat ik maak is in het appelblauwzeegroen hoor (haha). Hier werk ik met veel plezier aan al mijn opdrachten. Wat ik precies allemaal doe? Dat lees je nu!

Zakelijk grafisch ontwerp

Logo- en huisstijlontwerp

Blauw-Groen Ontwerp

Ik help startende bedrijfjes of kleine KMO’s met het ontwerpen van een logo dat perfect bij hun past. Tegenwoordig zijn er veel gratis websites waarbij je zelf een logo kan samenstellen. Maar dat heeft toch enkele nadelen. Ten eerste krijg je vaak dan een standaard logo dat iedereen kan namaken. Daarnaast ontvang je van het logo vaak gewoon een jpeg in lage resolutie (kwaliteit). Als je dan jouw logo ergens groot wil afbeelden (bijvoorbeeld op een spandoek of banner) dan is de kwaliteit niet goed genoeg daarvoor en ga je dat logo niet kunnen gebruiken. Investeren in een professioneel logo dat op maat ontworpen is, is daarom echt wel een goede investering.

Kijk op mijn website voor meer info over logodesign.

Persoonlijk grafisch ontwerp

Geboortekaartjes

Blauw-Groen Ontwerp

Net zoals logo’s kan je ook online vaak snel een geboortekaartje samenstellen. Maar bij zo’n unieke gebeurtenis hoort toch ook een uniek kaartje? Samen met de toekomstige ouders maak ik hun droomkaartje. Zo krijgen ze een kaartje dat echt past bij het gezin en hun toekomstige spruit!

Huwelijksuitnodigingen

Blauw-Groen Ontwerp

Je gaat eindelijk trouwen met de liefde van je leven… Dan moet die uitnodiging toch ook echt prachtig en uniek zijn! Hier is het vaak belangrijk dat ook de uitnodigingen passen bij de bloemen, de locatie en het thema van de grote dag. Het is natuurlijk ook leuk dat de trouwuitnodiging echt past bij de persoonlijkheden van het bruidspaar. Daarom kies ik samen met het koppel voor een stijl die perfect bij hen past.

Kijk op mijn website voor meer info over geboortekaartjes en huwelijksuitnodigingen.

Blauw-Groen Ontwerp

Ik werk in tegenstelling tot anderen niet op koffie. Degene die me goed kennen weten dat ik gek ben op warme chocolademelk, daar kan ik pas écht goed van ontwerpen (haha)! Zeker in de herfst- en winterperiode. Deze leuke mok mocht ik ontworpen op de site van Greetz, bedankt! Nu is mijn bureau helemaal ingewijd in het Blauw-Groen!

Verder hebben ze nog mooie bloemen en kaartjes. Hier lees je een artikel over één van hun mooie kerstboeketten.

Contact

Zin gekregen om eens te bekijken wat ik nog meer maak? Neem zeker eens een kijkje op de website van blauwgroenontwerp.be!


SHARE:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.