Ik heb een wereldkaart op hout

Wereldkaart op hout

Als kerstcadeau gaf ik mijn ouders een foto van hun reis in Oostenrijk gedrukt op hout. Stiekem vond ik het zo mooi, dat ik zelfs een tikkeltje jaloers was op hun cadeau (oepsie!). Toen ik een mailtje kreeg van wereldkaarten.nl met de vraag of ik één van hun wereldkaarten op hout wou reviewen, was ik meteen benieuwd!

Wereldkaarten.nl

Wereldkaart op hout

Wereldkaarten.nl is het kleine zusje van fotocadeau.nl. Ze bieden 50 verschillende wereldkaarten aan, wat het best moeilijk maakt om een keuze te maken! Ik koos voor deze met een nadruk op de oceanen in plaats van de landen. Acht dagen na ik mijn bestelling plaatste kon ik mijn wereldkaart bewonderen. Ik ben gek op de lichtblauwe kleuren. Bovendien matcht het super goed met mijn interieur! Dit exemplaar is er eentje met een afmeting van 40×30 cm. Je betaalt er €44,95 euro voor zonder verzendingskosten (naar België betaal je €5,95 extra voor verzending).

 

Wereldkaart op hout

Bij het bestellen kan je verschillende extra’s aanvinken. Zo kan je er prikvlaggetjes bij bestellen (hoewel ik me afvraag hoe je door hout een vlaggetje prikt), of je kan ook een ophangsysteem eraan laten maken. Ik koos voor het ophangsysteem omdat ik het graag aan de muur wou hangen. Voor het ophangsysteem betaal je nog een extra €3,47.

 

Wereldkaart op hout
Maar tot mijn verbazing zag ik niets waaraan ik mijn wereldkaart kon ophangen (woeps, blijkbaar heb ik niet echt veel ervaring met schilderijen). Ik vermoed dan dat het ophangsysteem bestaat uit de twee extra planken achteraan. Gelukkig heb ik een handige vader die haakjes in de plankjes kon timmeren. Op die manier kon ik er toch nog een touwtje aan knopen om hem op te hangen.

 

Wereldkaart op hout

Bij het openen van mijn pakketje zag ik dat het hout aan de onderkant een klein beetje beschadigd was. Wat wel wat jammer is. Gelukkig is het maar een klein plekje en zie je het niet van ver.

 

Wereldkaart op hout

Ik vind het effect op hout heel erg mooi en ben dol op mijn wereldkaart! Zeker een aanrader als je gek bent op wereldkaarten. En als je niet erg handig bent, zorg er dan voor dat er iemand in de buurt is als je de houten wereldkaart wilt ophangen aan de muur!

Wat vinden jullie van de houten wereldkaart?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.