Help, wat eten we vanavond?

Websites voor recepten

Klik hier voor het recept van deze wok

Elke dag een maaltijd op tafel krijgen is vaak verschrikkelijk moeilijk. Want face it, het kan niet elke dag frieten van de frituur zijn. Ik deel jullie mijn favoriete websites voor recepten waar ik vaak inspiratie haal.

 

Vtm Koken

Websites voor recepten

 

Vtm koken heeft simpele recepten maar ook ingewikkelde. Het is een questie van zoeken maar er staan heerlijke dingen op.

 

Skinny Taste

Websites voor recepten

 

Als je zoekt naar recepten die licht en gezond zijn. Dan is Skinny Taste jouw website. Je vindt er ook de exacte voedingsinformatie bij elk recept. Van kcal tot de vezels en hoeveelheid vet. Super handig!

 

Jumbo

Websites voor recepten

 

Jumbo is een Nederlandse supermarkt. Ik leerde deze site kennen door een Nederlands vriendin van me. Hun recepten zien er allemaal heerlijk uit en zijn talrijk. Met de filter kan je trouwens heel makkelijk vinden naar het soort gerecht waar jij naar zoekt.

 

Njam.tv

Websites voor recepten

 

Njam is vaak mijn to go site. Njam heeft heel veel simpele gerechten. Ook hier kan je makkelijk filteren op soort maaltijd tot het hoofdingrediënt.

 

Damndelicious.net

Websites voor recepten

 

Damn Delicious is een Engelse site. De recepten zijn heel uitgebreid. Maar als je lekker Aziatisch wilt eten, zit je hier zeker goed. Vrijwel elk gerecht dat je hierop zal vinden, heeft een Aziatische toets. Lekker vol van smaak!

 

Delhaize

Websites voor recepten

 

Je snapt het nu wel al hé? Als ik een recept zoek, zoek ik een gemakkelijk recept. Ik heb niet echt de ambitie om een sterrenchef te worden. Op de website van Delhaize vind je die gemakkelijke recepten vrijwel meteen. Ze hebben ook leuke recepten voor alledaagse dingen, die het tot een hoger niveau brengen.

 

Pinch of Yum

Websites voor recepten

 

Pinch Of Yum is een blog van Lindsay waarop ze haar recepten deelt. Elk recept ziet er zoooo lekker uit. Die foto’s zijn om af te likken gewoon. Als je nog geen honger hebt, verzeker ik je dat je dat wel zal krijgen als je deze site een bezoekje brengt.

 

Zo dat waren mijn favoriete receptensites, heb jij een favoriete site voor je recepten?

 

 

SHARE:

6 Responses

 1. Sandra 30 augustus 2015 / 11:44

  Whoeps, ik kende maar twee websites. Leuk, want ik ga gelijk even neuzen! Lekkere recepten zoeken is altijd leuk! 🙂

 2. Ines 30 augustus 2015 / 13:06

  Ik kijk ook op de website van de albert heijn!

 3. Laura 31 augustus 2015 / 09:26

  Wat een leuke sites! Kende ze eigenlijk allemaal (op Jumbo na) nog niet! en kan best wat inspiratie gebruiken haha.

 4. Linda 31 augustus 2015 / 15:39

  Wat leuk om eens van iemand anders te zien! Ik lees vooral heel veel blogs en daarvan sla ik recepten op als ik ze een keertje wil maken! Uit Pauline’s Keuken is wel mijn favoriet 🙂

 5. Nathalie 2 september 2015 / 15:04

  Wat een leuke tips! Ik volg enorm veel sites en blogs met recepten, maar deze kon ik allemaal nog niet. Ik ga direct een kijkje nemen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.