Een tijdje geleden ging ik voor de eerste keer winkelen in de Albert Heijn, wat een leuke winkel! Super goedkoop en leuke producten. Mijn oog viel op deze volkoren ravioli met spinazie vulling (super gezond!). Ik maakte er nog een heerlijke romige saus bij met pancetta, jammie!
Wat je nodig hebt (4 pers.)
- 500 g volkoren ravioli met spinazie vulling - 20 cl light room - melk - zout - peper - een eetlepel verse salie - olie - 100 g pancetta - 3 eetlepels Parmezaanse kaas
Laten we beginnen…
Snij de pancetta in stukjes. Ook de salie snij je fijn.
Zet alvast een pot water op het vuur voor de pasta later. Doe olie in een sauspot en bak de pancetta. Voeg later de salie toe.
Doe de room en de melk erbij. Laat ook de Parmezaanse kaas in het mengsel smelten. Als je de saus graag wat dikker hebt, kan je ze binden met instant sausbinder. Kruidt de saus met peper en zout.
De ravioli van Albert Heijn is al voorgekookt en moeten maar 3 minuutjes in warm water om terug op te warmen. Vergeet geen zout en olie in het water!
Klaar!
Giet je pasta af en giet de saus over de ravioli. Je kan eventueel afwerken met een takje salie. Smakelijk!