Bloggermeeting Antwerpen

Foto door Elodie

Hoi lieverds, wie mij volgt op Instagram heeft hier al een paar foto’s van voorbij zien komen. Zondag ging ik naar Antwerpen om mijn medebloggers te ontmoeten. Hier volgt een verslag!

Bloggers aanwezig

De meeting werd geregeld door de Facebookgroep Bloggerscafé. Blog jij ook en wil jij ook graag aanwezig zijn op een volgende meeting? Neem dan snel eens een kijkje!

Ines van INSINS  |  Natasja van Eyes Painted Black  |  Claudia van Vintagirie  |  Merel van CRVY  |  Melissa van The Mind Of An Exchange  |  Fobe van Little Bibsy  |  Jennifer van Empty The Fridge  |  Elodie van C’est qui la fille  |  Karen van Dressing In Labels

Op naar Antwerpen

Ik ging met de trein naar Antwerpen aangezien we toch in het station afspraken. Ik was ongeveer een uurtje onderweg.

Lunchen bij The Chocolate Box
Foto door Elodie

Foto door Ines

We hadden afgesproken om 12:00 uur, dus het was al meteen tijd om te lunchen! We namen de tram van aan het station naar The Chocolate Box in de Wijngaardstraat. The Chocolate Box is een gezellige tearoom waar je kan lunchen, ontbijten en zoals de naam zegt, ook iets zoets eten.

Kijk toch hoe schattig die tafeltjes zijn. Ik nam een gewone croque uit het vuistje, maar hij was heerlijk!

Één van de eigenaressen was zo vriendelijke om van de groep een foto te nemen.

Foto door Elodie

En dit was het resultaat!

Visitekaartjes uitwisselen!

Wandeling langs de kaai – voetgangerstunnel
Foto door Ines
Foto door Ines
Foto door Fobe

Nadat onze buikjes gevuld waren, gingen we even het mooie Antwerpen ontdekken. Ik was hier nog nooit geweest, maar de kaai is zo mooi! Spot je mij op de laatste foto?

Foto door Elodie

Foto door Ines
Foto door Melissa

We gingen met de oude roltrappen naar beneden om door de voetgangerstunnel te wandelen, de ideale plaats om mooie foto’s te maken.

Eentje drinken in The School Of Life

Foto door  Elodie
Foto door Elodie

Na dat wandelen hadden we allemaal zin om iets lekker warm te drinken (het was zooo koud!). We kwamen voorbij dit gezellige plaatsje.

Foto door Elodie

Herken je mijn handen? Haha. En natuurlijk nam ik een warme chocomelk, aangezien ik geen koffie lust.

Foto door Elodie
Cupcakes van MoMade

Normaal hadden we een afspraak bij MoMade, maar de eigenares had zich vergist van datum. Jammer, maar we kregen wel wat cupcakes mee.

Foto door Ines

Wow, wat lijk ik hier wit op! Anyway, hier staan we voor het winkeltje te wachten. Het is er best klein binnen, dus leek het ons beter om buiten te wachten op onze cupcakes.

Foto door Ines
Foto door Ines
Foto door Ines

Foto door Elodie
Foto door Ines
Foto door Ines

Dit waren onze cupcakes! We kregen mini variantjes mee. Wat zagen ze er heerlijk uit! Dat is trouwens mijn fancy Acer smartphone, haha.


Dit was de mijne. Een vanille cupcake met framboosjes er in. Ik moet zeggen, meestal ben ik niet voor die suikerige dingen op de cupcake en eet ik liever het cakeje zelf. Maar deze keer vond ik de frosting op de cupcake héérlijk!

Foto door Elodie

Dit gebeurt er dus als je een hoop bloggers voor heerlijke cupcakes zet, haha. We zaten hier trouwens op de trappen in de stadsfeestzaal aangezien de MoMade winkel zo klein was (#hangbloggers).

Foto door Melissa

Nog even een groepsfoto!

Dat was alweer het einde van onze dag. Ik wil nog even iedereen bedanken voor de leuke ontmoeting. Ik heb enorm leuke mensen leren kennen, en ik kijk al uit naar de volgende keer!

Special thanks aan Melissa en Ines voor het organiseren.

Q: Ben jij al eens op de kaai en in de voetgangerstunnel geweest?

 

Heb jij al een reactie onder dit bericht geplaatst en zie je deze niet? Geen zorgen! Nadat al mijn gegevens van Blogger naar WordPress waren over gezet had ik dit artikel nog geschreven. Dit artikel is dan ook niet meer me kunnen overgezet worden met de rest. Ik heb dus een duplicatie van mijn originele artikel op Blogger hier geplaatst. 

SHARE:

2 Responses

  1. Natasja 6 februari 2015 / 18:37

    Super leuke overzicht, Silke! Die cupcakes waren heerlijk he 😀 ik was zelf nog niet in de voetgangerstunnel geweest, dus dat was een leuke ervaring. Je hebt trouwens prachtige foto’s genomen!

  2. Stefanie 21 augustus 2015 / 14:25

    Ik woon in Antwerpen, maar The School of Life heb ik nog nooit bezocht !
    Leuk verslag 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.