Ik neem een pauze

DSC_0250 kopie

Ik vind dat het nog een onbekend gegeven is in de blog wereld. Een pauze nemen van je blog. Gewoon even voor een tijdje geen artikels meer schrijven. Niet schrikken, ik ga niet stoppen. Maar af en toe, wil je gewoon wat vakantie. Lees verder voor wat meer info.

Ik vind bloggen een van de leukste dingen die er is. En alles wat er bij komt kijken. Nieuwe dingen ontdekken, teksten schrijven en foto’s maken, leuke reacties krijgen… Het is echt top. Maar het neemt enorm veel tijd in beslag, zeker als je jezelf een bepaalde standaard oplegt.

De laatste tijd heb ik het erg druk met mijn opleiding journalistiek. De laatste dagen moest ik de dag voor er een post online zou komen nog bedenken over wat ik iets zou schrijven. En zo hoort het niet volgens mij. Ik wil niet iets schrijven zodat er toch maar iets online kan komen. Ik wil jullie inhoud en kwaliteit geven. Daarom besloot ik om een pauze in te lassen tot na mijn examens.

Er verschijnen weer nieuwe artikels op 1 juli, en ik heb er al super veel zin in! Maar momenteel wil ik niet maar half werk leveren. Ik hoop dat jullie dit snappen.

Veel liefs, Silke

SHARE:

4 Responses

 1. BySilke 10 mei 2015 / 07:06

  Heel veel succes met je examens! Het is zeker begrijpbaar hoor, neem je tijd 🙂 Liefs!

 2. Claudia 13 mei 2015 / 21:29

  Heel begrijpelijk meid, heel veel succes met je examens!

  • Silke 30 juni 2015 / 15:02

   Oh wat lief! Ik kijk er ook enorm naar uit om weer te schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.