Little Miracles drinks

Little Miracles drinks

Laatst zag ik dit super schattig flesje in de winkel. Wat een mooie verpakking. Het drankje is dan ook nog goed voor je lichaam. Maar smaakt het dan wel goed?

over Little Miracles drinks

Little Miracles drinks

Hoewel ik hun site heel hectisch vind heb ik er toch dit gevonden:

The idea behind Little Miracles was developed by our Danish founder following intensive travelling in China. Here he learned about the special properties of the Chinese ginseng root and a traditional ginseng formula that allegedly enabled farmers to double their efforts at harvest time.

Klinkt een beetje als een te mooi verhaaltje, maar goed.

 

De samenstelling van Little Miracles

Little Miracles drinks

In elk drankje van Little Miracles vind je een soort thee en ginseng (een soort bereiding van de wortels van planten). Little Miracles is volledig organisch gemaakt. Dat wilt zeggen dat alles van natuurlijke oorsprong is. Het drankje is dus niet gezoet met suiker maar met de natuurlijke sappen van Agave (een soort plant). Voor de rest zouden er geen kleurstoffen ingestopt zijn. Het drankje zou minder dan 90 calorieën bevatten.

 

White thea and cherry | Smaaktest

Little Miracles drinks

Ik kocht twee varianten. De white tea and cherry is mijn favoriet. Maar dat is puur goesting. Ik hou van zoete drankjes, en dat is deze zeker. Op zich lust ik thee helemaal niet zo graag. Maar in dit drankje proef je hem niet zo sterk.

 

Green tea and pomegranate

Little Miracles drinks

Deze vond ik wat minder. Aan de ingrediënten merk je ook meteen dat deze minder zoet en meer ‘natuurlijker’ gaat smaken. De thee die er in zit, proef je dan hier wel wat sterker.

Er zijn trouwens nog twee andere varianten die je hier kan bekijken.

 

Conclusie

Little Miracles drinks

Of ze ook echt zo gezond zijn, daar ben ik nog niet zo van overtuigd. Maar hé, het is echt lekker! En het zorgt wel voor wat afwisseling tussen al dat smaakloze water. En het geeft je wel het gevoel dat je lekker gezond aan het doen bent, en daar draait het om! (haha).

 

Q: Kende jij Little Miracles drinks al?

 

SHARE:

4 Responses

 1. Natasja 21 april 2015 / 17:05

  Ik vind die paarse heerlijk 😀 maar er zit toch best wel wat suiker in.. dus ik vraag me af *hoe* goed het nou voor je lichaam is xD toch blijf ik deze wel graag drinken.

  • Silke 21 april 2015 / 20:12

   Ja inderdaad! Ik ben er ook nog niet echt van overtuigd dat het 100% gezond is. Maar het is echt lekker!

 2. Engelina 21 april 2015 / 20:33

  Ik vind juist die groene lekker, wat bitterder is hij wel dan de zoete varianten.

 3. Jolien 25 april 2015 / 12:05

  Ik vind de white tea and cherry ontzettend lekker, het is een van mijn favoriete drankjes! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.