Mini parfums van Rituals | valentijnscadeau

Perfrume collection for her Rituals

Na het schrijven van het dierproevrije merken artikel, had ik eens zin om de Rituals winkel binnen te gaan. Mijn oog viel meteen op een pakketje met kleine schattige parfums. Ik had het al eens eerder gezien, maar ik was toen in de winkel voor andere spullen. Na mijn goede examenuitslag (ik ben op alles geslaagd, aaaah!), vond ik dat ik mezelf eens mocht verwennen. En voor degene die nog geen valentijnscadeau hebben, dit is een kanshebber!

Perfrume collection for her Rituals

Perfrume collection for her Rituals

Het pakketje bestaat uit drie kleine parfumflesjes.
Ginger Essence & White Tea (groen), Magnolia & Pink Pepper (roos) en White Patchouli & Cedar Wood (zwart).

 

DSC_1974 kopie

De flesjes zijn mini en dus perfect voor in mijn handtas!

 

Ginger Essence & White Tea

Citric Floral Pure Rituals
Deze is mijn minst favoriete. Niet dat hij niet lekker ruikt. Maar ik ben niet echt voor fruitige geuren. En deze is de fruitige onder de drie geuren. Wel ideaal voor op een vrolijke zomerdag.

Magnolia & Pink Pepper

Floral Sweet Sensual Rituals
Dit is een zachte vrouwelijke rozengeur. Deze geur zou ik meteen in mijn tas stoppen. Het is een ideale geur voor overdag. Lekker zacht en heel vrouwelijk.

 

White Patchouli & Cedar Wood

Woody Floral Sparkling Rituals
De zwarte kleur van het flesje deed me al vermoeden. Dit is de geur die je zou dragen als je s’avonds iets gaat drinken. Hij is iets sterker en sensueler. Door het formaat van deze flesjes, kan ook deze makkelijk mee in je clutch!

In de Rituals winkel waarin ik was, kon je de flesjes ook apart kopen. Dus ik denk dat dat zo in elke winkel zal zijn.

Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop. De roze is momenteel mijn favoriet. Maar het zwarte flesje, is zeker ook een kanshebber!

Ik kocht het pakketje voor €25,50.

Q: Wat vind jij van deze flesjes?

4 Responses

 1. TAMARA BOUCHARD 13 februari 2015 / 09:06

  Ik heb ze zelf ook. had die al van vorige jaar bij aankoop van zoveel gratis gekregen. en pas open gedaan 2 weken terug omdat ik nog veel parfum had open staan. ze zijn idd echt super handig om mee te doen. en het houten dopje er op is ook fijn! de enige geur die ik niet zou vrouwelijk vind ruiken of anders ligt dat aan ik zelf dat is :White patchoulie & cedar wood. die is echt te sterk voor me, heb die gegeven aan me papa haha, ik vin hem echt sterk van geur voor en vrouw. maar de ander twee ruiken super <3 ! nu heb ik Magnolia & Pink Pepper op me 🙂 .

  Tamara X

 2. kiki 13 februari 2015 / 16:16

  als eerste natuurlijk: gefeliciteerd! Wat een handige flesjes!!! Ik heb altijd proefmonsters in mijn tas die ik krijg bij de parfumeriezaak. Maar die zijn zo leeg 🙁

 3. Karen 13 februari 2015 / 18:14

  Ze zien erg mooi uit en het formaat is wel handig! Ik ga zeker eens een rituals parfum proberen!

 4. Astrid Kempenaars 15 februari 2015 / 20:49

  Een hebbedingetje! 😉 De roze is mijn favoriet! En wat een handig en schattig klein flesje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.